Algemene informatie

Ontdek de bijzondere waterwereld van heel dichtbij. Samen met jouw hele familie een dagje weg in de wereld van de zee? Kom naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de magische onderwaterwereld! Ontdek springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen en beleef een uniek dagje uit met het gezin.

 

>> Koop online hier je ticketsBezoekadres Dolfinarium
Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22

3841 WB Harderwijk

Met de auto
Je bereikt het Dolfinarium via de A28 (Amersfoort-Zwolle). Vanaf de autosnelweg volg je de borden 'Dolfinarium'. Er zijn ruime (gemeentelijke) parkeerterreinen waar je betaald kunt parkeren (ook touringcars). In het hoogseizoen wordt uitgeweken naar nabijgelegen parkeerplaatsen. 

Een dagkaart kost € 8,50 en is niet bij de kassa's van het Dolfinarium te koop. Deze is alleen verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen, waar je kunt betalen met gepast muntgeld of pinpas (ook dip en go is mogelijk, betalen zonder je pincode).

Openbaar vervoer
Als je met de trein komt, stap dan uit in Harderwijk (NS Station). Van het station naar de Boulevard (Dolfinarium) kun je de volgende buslijnen nemen: 103, 142, 144, 147, 148 en 159. Langs de haven loop je dan in enkele minuten naar het Dolfinarium. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om precies te weten hoe je het Dolfinarium met het openbaar vervoer kunt bereiken.