Disclaimer

Let op: Wij zijn niet de officiele website van het Dolfinarium Harderwijk. De officiele website is: www.dolfinarium.nl

1. Nieuwsberichten
Onze nieuwsberichten mag u overnemen mits, er een duidelijke bronvermelding naar Dolfinariumweb.nl geplaatst wordt. Deze link bestaat uit http://www.dolfinariumweb.nl/ of een directe link naar de nieuwspagina. Onze nieuwsberichten mogen niet voor publieke of commerciële doeleinden gebruikt worden mits, er schriftelijke toestemming is gegeven door de redactie van Dolfinariumweb.nl.

2. Foto's, video's en teksten
Al onze teksten, video's, foto's zijn autersrechtelijk beschermd. Het is echter niet toegestaan om teksten, video's, foto's van onze website te vermedigvuldigen mits, u schriftelijke toestemming heeft gekregen van de redactie van Dolfinariumweb.nl. U mag wel een hyperlink plaatsen naar de pagina waar deze teksten, video's, foto's op staan.

3. Inhoud
Hoewel alle informatie met zorg is samengesteld kunnen we niet garanderen dat al onze informatie op onze website compleet/juist is. Dolfinariumweb.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld door het gebruik van deze gegevens.

4. Persoonsgegevens
Wij registreren alleen ip-adressen, land, tijdstip, pageviews e.d. Deze gegevens worden alleen voor statistische doeleinden gebruikt en zullen niet aan derden worden doorgegeven. Gegevens die wij binnenkrijgen met prijsvragen of meetings worden alleen gebruikt ter controle of om een prijs op te sturen. Na verzending van een prijs of afloop van een meeting zullen alle persoonlijke gegevens vernietigd worden.

5. Aansprakelijkheid
Het bekijken van onze website is geheel op eigen risico. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en dat alle informatie up-to-date is. Soms kunnen enkele acties niet uitgevoerd kunnen worden door bijvoorbeeld fouten in een scripts, webserver offline, geen verbinding kunnen maken met een database e.d. Dolfinariumweb.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze website.

6. Wijzigingen voorbehouden
Dolfinariumweb.nl behoudt zich het recht om zijn voorwaarden op ieder moment aan te vullen, wijzigen, verwijderen.

7. © Dolfinariumweb.nl, All Rights Reserved
Zodra u gebruik maakt van Dolfinariumweb.nl gaat u accoord met deze gebruikersvoorwaarden.

Deze regels gelden op alle pagina's van Dolfinariumweb.nl