Waterpret | Dé spetterende waterattractie in het Dolfinarium

Lekker zelf spetteren nadat je alle dierenvoorstellingen in het Dolfinarium hebt gezien! In het waterpark van het Dolfinarium genaamd Waterpret vlieg jij samen met je familie van de waterglijbanen. Of zoek je een moment om zelf te relaxen terwijl de kinderen zich uitleven? Kom dan lekker zonnebaden op de ligweide of drink een verfrissend drankje op het terras van restaurant Zandhapper. De waterattractie Waterpret is een speeltuin waar kleine én grote waterratten zich als een vis in het water voelen.

Waterpret is:

  • geschikt voor jong en oud
  • dé uitlaatklep voor jouw indrukken van alle dieren
  • een heerlijke verfrissing voor op een zomerse dag 

 

 

Een hele, spetterende dag lang genieten! Maak er een leuke lange dag van met het hele gezin, want er is voor ieder wat wils! Vanaf nu kunnen dierenliefhebbers én waterratten bij het Dolfinarium terecht. In het Dolfinarium kom je namelijk tegenwoordig niet alleen meer voor een dagje dierentuin, maar ook om lekker af te koelen tijdens een zomers dagje uit. Jouw bezoek wissel je namelijk af met een bezoek aan de indrukwekkende nieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica, de verschillende interactieve dierenpresentaties langs de Delta en bij het strand en natuurlijk een verfrissend bezoek aan Waterpret.

Roetsj jij met ons mee van alle waterglijbanen? Ga samen van de dubbele glijbaan, of roetsj door de kronkelende baan. De echte durfals kunnen hun geluk niet op, want Waterpret is sinds kort nóg sneller en spannender! Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’, of glij door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’. Spetterpret gegarandeerd dus! Wedden dat als je Waterpret eenmaal ziet, je ook meteen wilt mee glijden? Of lekker wilt afkoelen? Neem dus je zwemspullen mee naar het Dolfinarium. Toch je badpak vergeten? Niet getreurd! Koop gewoon een nieuwe in souvenirwinkel De Grote Franjepoot. Zwemkleding is namelijk wel verplicht wanneer je van Waterpret wilt genieten. Bij Waterpret vind je ook toiletten en omkleedruimtes.