Dolfinarium laat (bijna) onmogelijke droomwens in vervulling gaan

Hierdoor zit ze in een rolstoel en gaat ze elke dag naar revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht. Marieke is een echte vechter. Onder leiding van haar therapeuten werkt ze elke dag keihard om haar situatie weer leefbaar te maken. Aanstaande zaterdag gaat ze zelfs nog een stap verder en zal ze de hoofdrol spelen in de grootste dolfijnenshow van Europa.

Marieke: “Er zijn al vaker mensen geweest die de hoofdrol mochten spelen in deze dolfijnenshow of een dag door het leven mochten als dolfijnentrainer. Ik had zoiets van: waarom kunnen alleen maar  vrouwen die alles al hebben en volledig gezond zijn dit soort wedstrijden winnen… Ik moet dat toch ook kunnen?!”

Fotoreportage van Europa’s oudste dolfijn
Een andere wens gaat komende vrijdag in vervulling. Roos Slont uit Den Haag mag een fotoreportage maken van dolfijn Skinny. Skinny is de oudste dolfijn van Europa. Met haar 50 jaar is ze echter nog net zo actief als elke andere dolfijn. Roos is al jaren fan van deze tuimelaar, maar een goede foto van het dier heeft ze nog niet. Vandaar dat speciaal voor haar een fotosessie met Skinny wordt verzorgd.

De Droomwens sluit af met vervullen van droomwensen
Het Dolfinarium vervult in oktober elke week een bijzondere wens. Het park wil op deze manier een waardige afsluiting voor de dolfijnenshow de droomwens die na 28 oktober niet meer te zien zal zijn. Het Dolfinarium sluit na die datum zes maanden haar deuren voor een grondige vernieuwing aan DolfijndoMijn (de koepel).