Nieuwsarchief - Jaar 2009

Banenmarkt in het Dolfinarium

HARDERWIJK - Het Dolfinarium is op zoek naar ruim 200 nieuwe medewerkers voor het aankomende seizoen. Daarom houdt het park op zaterdag 9 januari 2010 een banenmarkt.

 

Het Dolfinarium is onderdeel van Compagnie des Alpes, waartoe ook Walibi World en Avonturenpark Hellendoorn behoren. Het Franse Compagnie des Alpes is een Europese organisatie met 14 ski resorts en 21 thema/attractieparken. Het Dolfinarium is het grootste zeedierenpark van Europa en biedt jaarlijks aan vele bezoekers een onvergetelijk dagje uit. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Voor seizoen 2010 zijn wij met name op zoek naar seizoensmedewerkers en vakantie/weekendhulpen ter versterking van de operationele teams. Er is voor ieder wat wils. Zo zoeken wij leidinggevenden in de Horeca, maar ook parkmedewerkers. Daarnaast zijn er voor scholieren en studenten veel afwisselende bijbanen beschikbaar in verschillende teams. Op zaterdag 9 januari a.s. kunnen geïnteresseerden tussen 14.00 uur en 17.00 uur terecht op het Dolfinarium om meer informatie te krijgen over de verschillende vacatures.

Het seizoen 2010 in het Dolfinarium loopt van 20 februari t/m 31 oktober 2010.