Jaar 2023

Nieuwe zeeleeuwenshow! "Het Zeeleeuwen College!"

Het Dolfinarium trapt het nieuwe seizoen meteen af met de première van de nieuwe, educatieve zeeleeuwenvoorstelling: het Zeeleeuwen College! 

Ooit het oorverdovende gebrul van een harembaas in een zeeleeuwenkolonie gehoord? En heb je al eens het grote verschil tussen de baas en zijn harem - vrouwen gezien? Volg dan nu een zeeleeuwencollege bij de Californische zeeleeuwen! Laat je in deze interactieve, educatieve presentatie met Californische zeeleeuwen inspireren door de fysieke eigenschappen van deze dieren en hun natuur. Het wordt een mooie, persoonlijke kennismaking met de Californische zeeleeuwen van het Dolfinarium. En misschien ervaar jij ook dat een college in de schoolbanken nog veel leuker is dan je van tevoren had bedacht!


Interactief, en verrassend educatief

Samen met de Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium heb jij een interactief college, dat je nooit meer zult vergeten. Laat deze bijzondere dieren jou inspireren en verrassen. Door hun imposante aanwezigheid, hun gebrul, de mogelijkheid deze dieren van dichtbij te kunnen zien – en door die dikke speklaag van zo dichtbij te zien – zo dichtbij dat je het gevoel hebt dat je de vetlaag bijna kunt voelen- wordt het verrassend leuk! In de educatieve presentatie in het Zeeleeuwencollege leer je op een inspirerende manier over de dieren! De verzorgers tonen de fysieke- en gedragseigenschappen van de Californische Zeeleeuwen, zoals de dieren ook in de natuur leven. Kom kennis maken met onze Californische Zeeleeuwen in het Dolfinarium en verdiep je kennis. Dat wordt ongetwijfeld een mooie, persoonlijke kennismaking met de Californische Zeeleeuwen van het Dolfinarium. En misschien ervaar jij ook dat een college in de schoolbanken nog veel leuker is dan je van tevoren had bedacht!