Algemene informatie

Vanwege de huidig geldende maatregelen is het Dolfinarium momenteel gesloten, de geplande opening in februari 2021 gaat helaas niet door. Op dit moment is nog onbekend wanneer het park weer opent voor bezoek. Vooralsnog is er een mogelijkheid dat de dierentuinen en pretparken weer open mogen op 11 mei.

 

 

>> Koop online hier je ticketsBezoekadres Dolfinarium
Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22

3841 WB Harderwijk

Met de auto
Je bereikt het Dolfinarium via de A28 (Amersfoort-Zwolle). Vanaf de autosnelweg volg je de borden 'Dolfinarium'. Er zijn ruime (gemeentelijke) parkeerterreinen waar je betaald kunt parkeren (ook touringcars). In het hoogseizoen wordt uitgeweken naar nabijgelegen parkeerplaatsen. 

Een dagkaart kost € 8,50 en is niet bij de kassa's van het Dolfinarium te koop. Deze is alleen verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen, waar je kunt betalen met gepast muntgeld of pinpas (ook dip en go is mogelijk, betalen zonder je pincode).

Openbaar vervoer
Als je met de trein komt, stap dan uit in Harderwijk (NS Station). Van het station naar de Boulevard (Dolfinarium) kun je de volgende buslijnen nemen: 103, 142, 144, 147, 148 en 159. Langs de haven loop je dan in enkele minuten naar het Dolfinarium. Kijk op www.9292ov.nl of www.ns.nl om precies te weten hoe je het Dolfinarium met het openbaar vervoer kunt bereiken.